AGIA

Blog

72è congrés mundial de la FIABCI


Durant la setmana del 7 al 10 de juny es va celebrar, a París, el 72è congrés mundial de la FIABCI, la Federació Internacional de Béns i Immobles, en la que van assistir el president de l'AGIA, Gerard Casellas, i la vicepresidenta de l'associació, Sandra Cano.
La trobada consistia en unes jornades de networking i reunions en què els diferents ponents van manifestar, en les seves exposicions, els temes que preocupen al sector immobiliari i els reptes que cal fer front en un futur pròxim.


Durant l'acte d'obertura, el tema principal va tractar sobre com el sector immobiliari pot millorar la vida de les persones amb la important premissa que cal plantejar en la construcció d'habitatges que siguin assequibles, resilients i sostenibles. En definitiva, un plantejament que ha de contemplar les necessitats de la societat i garantir l'habitatge i una qualitat de vida digne i responsable amb l'entorn i el medi ambient.
Durant l'esdeveniment, els representants de l'associació de gestors immobiliaris d'Andorra, va donar suport a la feina feta i als compromisos adquirits per part de la FIABCI durant el mandat andorrà de l'associació internacional, que va estar en mans del membre de l'AGIA Jordi Ribó, mandat que ha finalitzat recentment.
A la trobada, a banda de representants internacionals pertanyents a la FIABCI, va assistir l'ambaixadora d'Andorra a França, Eva Descarrega.