AGIA

Blog

Conveni de l’Agia amb la Creu Roja Andorrana

El Col·legi Professional d'Agents i Gestors Immobiliaris d'Andorra, l'AGIA, ha fet una aportació solidària a favor de la Creu Roja Andorrana. El conveni ratificat aquest vespre a la seu social de l'entitat consisteix principalment en un donatiu de 9.000 euros que servirà per proveir els equips de voluntaris de vestuari. Concretament, gràcies a aquesta donació, la Creu Roja Andorrana ha pogut comprar 200 jaquetes per regalar als seus voluntaris.


L'acte ha servit per ratificar el conveni i a la vegada presentar dita jaqueta, retolada amb les sigles de les dues entitats. El president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, ha recordat la importància de poder comptar amb el suport d'entitats privades com aquesta per oferir als voluntaris aquests detalls que són d'agrair. Això permet destinar la totalitat de les altres aportacions a projectes socials destinats a la ciutadania. No obstant això, els voluntaris són la base de l'entitat i "és imprescindible buscar sempre eines i accions que d'alguna manera els retornin la seva imparable labor."

Per la seva banda, Jordi Galobardas, president de l'AGIA, ha lloat la feina feta per tots els voluntaris sempre, però encara més des de l'inici de la pandèmia. "Teníem molt clar que des del Col·legi també havíem d'aportar el nostre granet de sorra. Era evident que més enllà de donar suport a l'entitat, volíem que la nostra col·laboració arribés i beneficiés directament els voluntaris."

Conveni col·laboració AGIA i Creu Roja Andorrana

El conveni entre les dues entitats té una validesa inicial d'un any, però ambdues parts han recalcat que la intenció és mantenir-lo per poder arribar a dur a terme més accions i projectes conjunts.