AGIA

Blog

L’AGIA signa un acord amb la NAR a Washington

Una delegació de l’AGIA, representada per Jordi Galobardas i Jordi Ribó, va celebrar ahir a Washington una trobada amb membres de la NAR (National Association of Realtors), durant la qual es va signar un acord de col·laboració entre les dues entitats.

Aprofitant el congrés mundial de FIABCI del maig passat, celebrat a Andorra, ambdues associacions van començar a treballar per establir aquest vincle que finalment es va concretar durant el congrés legislatiu que l’associació americana està celebrant aquest dies a la capital dels Estats Units.

La NAR, amb més de 1.200.000 associats, treballarà conjuntament amb l’AGIA per desenvolupar plans educatius, estratègies de màrqueting, formació i internacionalització d’Andorra i el sector immobiliari.

Amb la rúbrica de la signatura duta a terme pel president de la NAR, John S. Smaby, i el de l’AGIA, Jordi Galobardas, el sector immobiliari andorrà s’homogeneïtza a nivell internacional en quan al codi de conducta i deontològic i es dona a conèixer per a futurs inversors i col·laboradors immobiliaris.