AGIA

Blog

El valor de l'experiència i la professionalitat del sector

Tenim clar que el negoci immobiliari sempre ha estat un mercat molt competitiu, tan clar com que per operar-hi cal complir certs requisits perquè el client final no se’n ressenti. 
En aquest sentit, a l’hora de començar una recerca per una operació de compra-venda, la millor opció sempre és comptar amb un professional del sector: l’agent de la propietat immobiliària. 
L’agent de la propietat immobiliària o API, és l’encarregat d’acompanyar al comprador o venedor en tot el procés de la compra-venda d’una propietat. És la persona responsable per vetllar pels interessos del client i concloure un tracte just i legal. 

Per assolir els objectius marcats, l’agent immobiliari ha de disposar d’un valor fonamental que ha de transmetre al seu client: confiança. Un terme que els clients perceben quan una agència immobiliària es fa càrrec d’una situació que per a molts és vital. 

Així, podem dir que en el sector de les operacions immobiliàries, el suport del professional que acumula experiència i coneixements del mercat, és l’agent immobiliari. És aquella figura que pot avalar amb el seu coneixement i gestió habitual en aquest tipus de negoci, aconseguir l’èxit en que el seu client ha dipositat grans il·lusions. 

 

Quins aspectes destaquem per comptar amb un agent immobiliari?

Tant si acabes d’arribar al país per feina o per establir la teva residència passiva, com si ja hi vius i vols comprar, vendre o llogar un immoble, comptar amb un agent immobiliari és sinònim de seguretat i tranquil·litat. En la següent infografia us mostrem els aspectes més destacats que evidencien per què cal comptar amb un agent immobiliari respecte altres opcions.

  • Assessorament continuat de les lleis i l’estat actualitzat del mercat. 
  • Gestió i tractament dels tràmits burocràtics. 
  • Formació continuada.
  • Coneixement del producte i dels seus interventors.
  • Seguiment dels tractes i garanties de resultats.
  • Estalvi de temps, seguretat i garanties. 
  • Experiència i professionalisme vers el sector. 

Amb tot, sabem que les operacions de compra-venda o arrendament, són transaccions que hom creu que es poden realitzar sense massa dificultat. Res més lluny de la realitat. A més, en el sector, ens trobem amb persones que han tractat amb professionals d’altres àmbits o agents independents amb dubtosa formació o males praxis i, per tant, amb les consegüents problemàtiques que es poden ocasionar.  
És per això que diem que comptar amb un agent immobiliari és sinònim de confiança.