AGIA

Blog

5 motius que expliquen la importància d'aparèixer en un portal immobiliari

Les possibilitats que ens ofereix internet són pràcticament infinites i per una agència immobiliària és de vital importància publicar la seva cartera d’habitatges en un portal especialitzat. Ens permet gaudir de recursos que sense la xarxa global simplement no existirien. De fet, internet ens ofereix multitud de canals que ens permeten mostrar, difondre i oferir productes i serveis sense límits de cap mena. 
En aquest sentit, trobem eines que ens faciliten complir els objectius marcats amb una inversió mínima i obtenir uns resultats sorprenents.
En aquest article volem destacar una d’aquestes eines que s’ha convertit en fonamental per a les agències immobiliàries: Els portals immobiliaris.

Mostra els teus immobles en un portal immbiliari

 

Us destaquem 5 avantatges que expliquen perquè és important aparèixer en aquesta mena de webs. 

Arribar a més gent

La majoria de les recerques que es realitzen per internet es fan en portals que aglutinen el màxim d’informació i de possibilitats. Els usuaris d’internet busquen accedir a la seva recerca el més fàcil i ràpid possible, si es poden estalviar d’obrir i tancar pestanyes, s’ho estalviaran. Aparèixer en un portal immobiliari et permetrà arribar a clients potencials nous, sobretot si la teva agència és petita, no et coneixen o és nova en el sector. A més, ofereixen la possibilitat d’incloure informació, fotografies i vídeos sense límits, trets essencials per mostrar les qualitats de l’immoble

 

Mínima inversió en publicitat i màrqueting.

Les quotes que demanen els portals immobiliaris acostumen a ser baixes i et permeten tenir un control i coneixement de la reacció dels usuaris respecte als teus immobles. T’ofereixen mètriques i dades fidels que podràs utilitzar per aplicar les mesures necessàries (modificar preu, millorar fotografies, reescriure les descripcions, …) i incrementar l’interès en cas de que la reacció dels usuaris no sigui l’esperada. Els portals immobiliaris acostumen a utilitzar les xarxes socials pròpies per promocionar els teus immobles, una acció que implica dos avantatges: per una banda, un estalvi econòmic en campanyes de publicitat i, per l’altra, una comunicació directa amb els possibles clients. 

 

Accés directe a la teva web i a la informació de la teva agència

Cal optar pels portals que ofereixen una fitxa de l’agència anunciant, en que es mostra el logotip, horaris, telèfons de contacte, ubicació, llistat d’immobles anunciats en el portal, enllaç a la web de l’agència i mencions en les publicacions a les xarxes socials. Tot això, a banda de proporcionar més visibilitat a la teva empresa, generarà més tràfic a la teva web, donant més valor a la teva marca i generarà confiança en l’usuari.

 

Posicionament en buscadors

Un fet imprescindible. Els portals immobiliaris encapçalen les primeres posicions en els resultats dels buscadors. Tal com destacàvem amb el tema de la publicitat, les agencies immobiliàries també es beneficien indirectament del posicionament al que arriben els portals immobiliaris, ja que inclouen una gran quantitat de paraules clau

 

 

Incrementar la presència i engrandir la marca

Cal tenir en compte que el client potencial és molt possible que no et conegui a no ser que la teva agència tingui una recorregut de molts anys i una presència offline molt establerta en la localitat en que es troba. Aparèixer en portals immobiliaris significa que et trobin encara que no et busquin, ja que els usuaris busquen unes característiques concretes d’un immoble i no d’una agència, per tant és molt difícil que en el cercador escriguin directament el nom de la teva empresa amb la fe de que disposaràs de l’immoble que van buscant. 

 

Aquests són els 5 motius més importants que cal tenir en compte per convèncer-nos de la importància d’aparèixer en portals immobiliaris especialitzats. És cert que, si bé existeixen altres mitjans, com poden ser la premsa escrita, la televisió o el clàssic cartell penjat en el balcó, la millor forma d’incrementar la repercussió i l’èxit en operacions immobiliàries, és aparèixer en un portal on tinguis les màximes possibilitats de que et trobin. Doncs, cal dir-ho, no podem pretendre que els usuaris vagin únicament a la teva pàgina a buscar la seva futura llar.