AGIA

Blog

Una radiografia a la representació professional del sector immobiliari d'Andorra

La contínua arribada de nous residents, amb la consegüent crescuda de la població del país durant les últimes dècades, ha permès un creixement i consolidació de l'oferta en empreses i professionals del sector immobiliari.

Sent així, segons el registre que disposa l'AGIA, arreu del territori trobem professionals del món immobiliari que ofereixen els seus serveis, donant resposta a l'oferta i la demanda que exigeix el mercat.

En la següent infografia us mostrem una representació gràfica del nombre d'agents immobiliaris, la seva ubicació per parròquies, la proporció d'homes i dones que exerceixen i l'edat mitjana d'aquests/es professionals.

Podem comprovar que la capital és la que allotja un nombre més elevat de professionals del sector, seguida per Escaldes-Engordany, Encamp, La Massana, Sant julià de Lòria, Canillo i tanca la llista Ordino.

Pel que fa a la mitjana d'edat d'aquests/es professionals, arriba als cinquanta-quatre anys, amb una representació  masculina que supera el 60% i gairebé un 40% està representat per dones. Entre tots ells i elles, acumulen una mitjana d'experiència de catorze anys.

Amb tot, es pot dir que la proposta en gestió immobiliària està ben representada al Principat, amb un índex d'acompliment dels objectius demandats molt satisfactoris.