AGIA

Blog

L'AGIA i la NAR, una relació d'èxit per al sector immobiliari andorrà

Parlar de la NAR (Associació Nacional de REALTORS®) és sinònim de fer-ho de l'associació comercial més gran d'Amèrica. Una associació que actualment representa a 1,4 milions de Realtors dins dels Estats Units i més de 5.000 més enllà de les seves fronteres, gràcies al centenar d'acords signats amb institucions internacionals de 85 països diferents, dins dels quals es troba l'acord bilateral signat amb l'AGIA el maig del 2018, a Washington. Amb aquest acord, no només s'aconsegueix homologar la professió d'agent immobiliari com a Realtor, sinó que també s'aconsegueix posicionar Andorra i, en conseqüència els seus agents de béns immobles, dins del mapa mundial immobiliari, integrant-se plenament en la xarxa de professionals especialitzats en el sector immobiliari més gran del món.

NAR en Español, un excel·lent punt de trobada per a Realtors americans i d'arreu del món

Si a l'inici de l'article dèiem que parlar de la NAR és sinònim de fer-ho de la institució comercial més gran d’Amèrica, referir-se a la NAR també suposa parlar de la NAR en Español, iniciativa impulsada per Alex Escudero, responsable de relacions internacionals de NAR Europa i LATAM. Tal com el seu nom indica, aquesta plataforma va dirigida a tots els membres de l'associació perquè puguin compartir i accedir a tota classe d'informació, productes i serveis en llengua espanyola.

Pel que fa als seus objectius, la NAR en Español pretén "construir ponts" entre la comunitat REALTOR® i, al mateix temps, esdevenir en un excel·lent punt de trobada per a Realtors americans i d'arreu del món, forjant així nous vincles que permetin impulsar el creixement de la comunitat REALTOR® de parla hispana.

Andorra, "un dels països amb millors oportunitats de negoci"


Tal com va recalcar Alex Escudero durant la visita dels representants de la NAR a Andorra, el juny de 2019, l'acord d'associació signat entre la NAR i l’AGIA ha permès situar Andorra dins del mercat europeu i internacional. En aquest sentit, Escudero va posar de manifest que Andorra compta amb tots els elements necessaris i amb el potencial suficient per esdevenir en "un dels països amb millors oportunitats de negoci".

Per la seva banda, el president de l'Agia, Jordi Galobardas, va recordar que el conveni d’associació amb la NAR “és un clar generador de confiança envers el sector immobiliari del nostre país, ja que els nostres professionals seran reconeguts amb la distinció de Realtors, de gran prestigi a nivell nacional i internacional.”